Om mig

Allmänt

Utan musik så vetetusan om det hade varit särskilt kul att leva.

Jag lyssnar på allt från deathcore och japansk pop till dystopisk hip-hop och vampyrdisco.


Fotar du även traditionella porträtt?

När är du tillgänglig?

Självklart ser jag även till att ni får ett helt gäng mer traditionella porträtt med era nära och kära, som farmor och mormor kommer att uppskatta!

Länka till BOOKING MANAGER STUDIO-tjosan!

Vilken utrustning fotar du med?

Jag fotar alltid bröllop med två kameror, där båda har dubbla minneskort för att säkerställa att inga bilder går förlorade om olyckan, mot förmodan, skulle vara framme. Därmed kan ni vara säkra på att era foton och minnen tas väl om hand om och är i tryggt förvar.

KAMEROR

  • Canon EOS R5
  • Canon EOS R6

Objektiv

Övrigt

Ett helt gäng minneskort och batterier.


Blixtar


Mörkaste hemligheter

Sjunger och dansar skämmigt mycket när jag är ensam hemma och lyssnar på musik.

Längtar tills jag blir pensioner, då jag kan skaffa hund med gott samvete.


Sure, lifestyle photography is all about capturing natural and candid moments that happen during a wedding day. It's less about posed, traditional shots and more about capturing the genuine emotions, interactions, and experiences of the couple and their guests.


In wedding lifestyle photography, the photographer will focus on capturing the little moments and details that make the day unique, such as the couple getting ready, the first look, the ceremony, the reception, and the interactions between the guests. They will often use a mix of natural light, location, and composition to create a relaxed, authentic, and timeless feel to the images.


The goal of lifestyle wedding photography is to tell a story through images that showcase the couple's personality and relationship, as well as the atmosphere and vibe of the wedding day. The images should feel like they are a true representation of the couple's wedding, and not just a series of posed shots.Enter a Heading


This is a paragraph. Click edit and enter your own text. You can make changes like making the text bold, underline or italic.

Hej!

Jag heter Magnus, och flyttade från Uppsala till Halmstad under hösten 2006 för att studera på högskolan, där jag hunnit beta av en magisterexamen i biomedicin, inriktning fysisk träning, och därefter en civilekonomexamen.

Musiken var min första stora passion i livet, vilket ledde till att jag började

spela bas i ett band, och skriva egen musik.

Min första systemkamera köpte jag för att börja försöka spela in snygga Youtube-videos för mina egna trudelutter, men kort efter att jag hade börjat använda min nya kamera hade jag fallit pladask för det här med fotografering.

Det ena ledde till det andra, och helt plötsligt hade jag startat eget företag och börjat fota bröllop, något jag inte hade kunnat föreställa för bara några få år sedan.

Nu lägger jag så mycket som möjligt av min lediga tid på att utveckla mitt fotograferande, där kameran ofta får följa med när det vankas någon aktivitet.


Kontakta mig gärna på hej@fotografmagnus.se, eller via knappen nedan om ni är intresserade av foton!

Jag vågar lova att jag kan erbjuda en mycket trevlig och engagerad fotograf, som kommer att göra en helhjärtad insats för att ni skall få så bra foton som möjligt!